De implantoloog Ingmar Jager - een ervaren specialist

De implantoloog Ingmar Jager is een ervaren specialist in het plaatsen van implantaten, het vervaardigen van (frame)protheses, (esthetisch) kroon- en brugwerk en het maken van Cerec onlays/kronen. Tevens is hij tandarts-directeur en eigenaar van het praktijkpand van Dental Clinics Rolde.

Opleiding & ervaring

Een gediplomeerde en ervaren implantoloog

De ervaren implantoloog Ingmar Jager heeft diverse opleidingen afgerond. Zo is hij begonnen met Tandheelkunde in Groningen aan de RuG en is hierbij Cum Laude afgestudeerd.

Beoordelingen

De beoordelingen van Implantologie Drenthe

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe?

De Implantoloog in Drenthe

Opstart van de praktijken

Eind 2006 heb ik een kleine tandartspraktijk in Rolde overgenomen en heb daar mijn eigen praktijk ‘tandartspraktijk Jager’ van gemaakt. In 2008 stopte de andere tandarts in het dorp en heb ik ervoor gekozen om beide praktijken samen te voegen. Destijds is de naam veranderd in ‘Centrum Mondzorg Rolde’.

In januari 2016 ben ik tevens gestart met een tweede vestiging; ‘Mondzorg Gieten’. Deze praktijk groeide ook snel, waarna we een ander pand zijn betrokken. De afdeling tandtechniek in Rolde groeide uit z’n jasje en is verder gegaan in het pand te Gieten waar de ruimte vele malen groter is. Hierdoor kon Rolde uitgebreid worden met een extra behandelkamer.

Quote

 
“Inmiddels heb ik al heel veel mensen gelukkig kunnen maken met een vast kunstgebit. Vaak zie je de patiënten veel zelfverzekerder de praktijk verlaten, dat maakt mijn werk erg bijzonder!"

- Ingmar Jager -

De overgang naar Dental Clinics

10 jaar lang heb ik en mijn team van o.a. tandartsen, mondhygiënisten en prothesetechnici ons ingezet om de praktijk verder te ontwikkelen. Doordat de praktijken en het tandtechnisch laboratorium hard groeiden, was ik te veel bezig met het ondernemerschap in verhouding tot de behandelingen. Ik ben daarom gaan samenwerken met Excent tandtechniek en Dental Clinics, waardoor medio 2019 de naam van de praktijk is veranderd in ‘Dental Clinics Rolde’.

Vrijwel alle tandheelkundige specialisaties zijn aanwezig binnen de praktijk waardoor wij patiënten optimaal van dienst kunnen zijn. Als directeur ben ik tevens verantwoordelijk voor het uitvoeren van het ‘Dental Clinics’ beleid in de praktijk. Bij alle keuzes die ik maak staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop.

Dental Clinics Rolde