Beoordelingen implantoloog Ingmar Jager

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe? Of misschien wilt u zelf een beoordeling plaatsen over de tandarts-implantoloog?
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJager, I.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Bekijk hier een greep uit de beoordelingen van de implantoloog

 

27 december 2022

"Er moesten twee kiezen geïmplanteerd worden. Ik zag erg tegen deze behandeling op. Maar uiteindelijk viel het allemaal erg mee. Ingmar Jager en zijn team waren zeer vriendelijk en zijn uitleg was duidelijk en over het resultaat ben ik zeer tevreden."

 

28 september 2022

"De behandeling is gegaan zoals afgesproken en verwacht. De gemaakte offerte, opgebouwd uit de verschillende te maken stappen, was inzichtelijk. Ik ben zeer tevreden over de twee ingebrachte implantaten. De heer Jager en de betrokken medewerkers hebben mij steeds het gevoel gegeven dat ik in vertrouwde en vakbekwame handen was."

 

9 september 2022

"Ingmar Jager is aardig, rustig en legt alles goed uit, hij heeft een goed team om zich heen. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en het resultaat. Tijdens alle behandelingen was ik geheel ontspannen en dat voelde heel erg fijn."

10 juni 2022

"Ik heb Ingmar ervaren als een kalme maar zeer doeltreffend optredende arts. Stelt mensen op hun gemak, is bereid om veel uitleg te geven en , zeker niet onbelangrijk, heeft humor! Personeel in Rolde stelt zich pro-actief op vwb afspraken en er heerst een ongedwongen sfeer. Ik zag op tegen het boren van het implantaat maar bleek een eitje in deze omgeving!"

12 februari 2022

"Fijne communicatie, vriendelijk en bekwaam. Duidelijke uitleg en geeft gehoor aan wensen. Ik wilde graag een implantaat in een afwijkende vorm/plaats van de originele kiezen, zodat deze mooier zou aansluiten bij de rest van het gebit. Goede voorlichting gehad, pijnloze behandeling en vrijwel geen napjjn. Kleur van implantaat is perfect gekozen. Ik ben meer dan tevreden!”

29 januari 2022

"Ik zag er eerst wat tegen op, boren in je kaak maar het ging super goed. Keurig een cold-pack mee en spoelmiddel. De kalme sfeer van het team maakt de mens gelijk rustig. De implantaten voelen geheel eigen."

29 december 2021

"Ik ben zeer tevreden. De afspraken werden goed nagekomen, personeel en de tandarts zelf zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg over wat men gaat doen. Behandeling en nazorg waren prima. Verder zeer tevreden over de bemiddeling met mijn zorgverzekeraar. Kortom: prima!"

12 december 2021

"Onlangs zijn bij mij 2 implantaten geplaatst. Vooraf kreeg ik duidelijke informatie per brief en in een gesprek. Ook tijdens de behandeling wist ik steeds wat er zou gaan gebeuren en wanneer. De behandeling heeft geleid tot een prima resultaat. De bejegening van zowel de specialist als de assistenten heb ik als prettig en zeer zorgvuldig ervaren."

9 oktober 2021

"Goede voorlichting, ook tijdens de behandeling voor implantaten werd ik tussentijds goed op de hoogte gehouden over het vorderen van de behandeling, hetgeen ik als geruststellend heb ervaren. Vriendelijk en professioneel."

6 mei 2021

"Sinds kort implantaat gekregen. Ik ben zeer tevreden over het traject met een heel goed resultaat. I.C. Jager is erg vakkundig, vriendelijk en heeft een hele goede nazorg. Wat ook fijn is dat ze eigenlijk altijd op tijd zijn. Een echte aanrader!"

21 april 2021

"Een prettige, rustige, persoonlijke en deskundige behandeling. Ook de financiële afwikkeling wordt goed en zonder gedoe geregeld. Ik ben erg blij met mijn implantaat en kan I.C. Jager van harte aanbevelen."

14 januari 2021

"Tandarts Ingmar Jager heeft implantaten bij mij aangebracht wat uitstekend verlopen is. Ook de nazorg was heel goed. Ik heb Ingmar Jager leren kennen als een zeer ervaren en kundig tandarts/implantoloog die bovendien zeer prettig is in de omgang."

29 november 2020

"Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Had het al veel eerder moeten doen. De behandeling was geweldig en de nazorg is super. Ik zou het iedereen aanraden om u te laten behandelen door implantoloog I.C Jager in Rolde! Ik ben heel erg tevreden."

20 november 2020

"Tandarts Jager heeft nu 6 implantaten bij mij aangebracht, met kaakcorrectie, zonder dat enig probleem achteraf is opgetreden. De implantaten ervaar ik als mijn eigen gebit en daarom zullen er in de toekomst nog wel enkele volgen. De behandeling is professioneel en vriendelijk."

17 november 2020

"In de periode 2015 tot 2019 zijn er een vijftal implantaten naar tevredenheid geplaatst. Eén daarvan betreft een herplaatsing. De informatie welke ik steeds heb gekregen was voor mij voldoende en de persoonlijke omgang, door tandarts en assistentes, heb ik als prettig ervaren."

15 november 2020

"Tandarts Ingmar Jager neemt alle tijd. En alles moet bij hem perfect zijn. Super tevreden!"

13 november 2020

"Erg goede behandeling bij het aanbrengen van implantaten en nazorg door Ingmar Jager."

5 november 2020

"Alles ging keurig volgens afspraak en ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!"

26 oktober 2020

"De tandarts werkte tijdens de behandeling zeer geconcentreerd en rustig, wat ik als heel prettig heb ervaren. De tijdspanne van het hele proces van het inbrengen van het implantaat is mij erg meegevallen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat."

29 september 2020

"Ik heb sinds kort mijn eerste implantaat. Het is een flink proces voordat het allemaal weer in orde is. Er was veel duidelijkheid over de te nemen stappen en de consulten zijn goed verlopen. Het voelt aan zoals mijn eigen gebit. En zo ziet het er ook uit."

26 september 2020

"Zeer deskundige en begripvolle implantoloog. Zag gelijk het probleem waar andere tandartsen faalden. Ben blij dat ik bij tandarts Jager terecht ben gekomen na het bezoeken van andere tandartsen waar ik teleurgesteld en niet geholpen weer weg kwam."