De beoordelingen van Implantologie Drenthe

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe? Of misschien wilt u zelf een beoordeling plaatsen over de tandarts-implantoloog?
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJager, I.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Bekijk hier een greep uit de beoordelingen van de implantoloog

 

29 november 2020

"Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Had het al veel eerder moeten doen. De behandeling was geweldig en de nazorg is super. Ik zou het iedereen aanraden om u te laten behandelen door implantoloog I.C Jager in Rolde! Ik ben heel erg tevreden."

 

20 november 2020

"Tandarts Jager heeft nu 6 implantaten bij mij aangebracht, met kaakcorrectie, zonder dat enig probleem achteraf is opgetreden. De implantaten ervaar ik als mijn eigen gebit en daarom zullen er in de toekomst nog wel enkele volgen. De behandeling is professioneel en vriendelijk."

 

17 november 2020

"In de periode 2015 tot 2019 zijn er een vijftal implantaten naar tevredenheid geplaatst. Eén daarvan betreft een herplaatsing. De informatie welke ik steeds heb gekregen was voor mij voldoende en de persoonlijke omgang, door tandarts en assistentes, heb ik als prettig ervaren."

15 november 2020

"Tandarts Ingmar Jager neemt alle tijd. En alles moet bij hem perfect zijn. Super tevreden!"

13 november 2020

"Erg goede behandeling bij het aanbrengen van implantaten en nazorg door Ingmar Jager."

5 november 2020

"Alles ging keurig volgens afspraak en ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat!"

26 oktober 2020

"De tandarts werkte tijdens de behandeling zeer geconcentreerd en rustig, wat ik als heel prettig heb ervaren. De tijdspanne van het hele proces van het inbrengen van het implantaat is mij erg meegevallen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat."

29 september 2020

"Ik heb sinds kort mijn eerste implantaat. Het is een flink proces voordat het allemaal weer in orde is. Er was veel duidelijkheid over de te nemen stappen en de consulten zijn goed verlopen. Het voelt aan zoals mijn eigen gebit. En zo ziet het er ook uit."

26 september 2020

"Zeer deskundige en begripvolle implantoloog. Zag gelijk het probleem waar andere tandartsen faalden. Ben blij dat ik bij tandarts Jager terecht ben gekomen na het bezoeken van andere tandartsen waar ik teleurgesteld en niet geholpen weer weg kwam."