De beoordelingen van Implantologie Drenthe

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe? Of misschien wilt u zelf een beoordeling plaatsen over de tandarts-implantoloog?
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJager, I.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Bekijk hier beoordelingen van de implantoloog.

29 augustus 2020: "Zeer tevreden over plaatsing van implantaten voor het klikgebit. Alles goed verlopen en de nazorg was ook in orde."

29 augustus 2020: "Helemaal tevreden, vooraf goede uitleg, tijdens de behandeling wordt steeds gezegd wat er gebeuren gaat en wordt ook goed verteld wat de volgende stappen in de verdere behandeling worden, dus waar je aan toe bent. Ben al meer dan tien jaar bij dhr. Jager onder behandeling geweest."

29 augustus 2020: "Ik kon snel bij de implantoloog terecht toen mijn kies was afgebroken en niet meer hersteld kon worden. In 1 operatie was de kies getrokken en het implantaat geplaatst. Dit scheelde mij veel tijd en na 8 weken was de behandeling afgerond met een goed passende kroon. Het voelt heel natuurlijk aan. Het was niet goedkoop, maar zeker waar voor je geld! Ben erg blij met het resultaat!"

7 mei 2019: “Door tandarts Jager zijn 3 maanden terug 2 implantaten geplaatst, nu is gisteren de brug er op gezet. Het resultaat is geweldig, wat een vakman is dat. Ik kan een ieder deze praktijk aanbevelen."