Een gediplomeerde en ervaren implantoloog

De ervaren implantoloog Ingmar Jager heeft diverse opleidingen afgerond. Zo is hij begonnen met Tandheelkunde in Groningen aan de RuG en is hierbij Cum Laude afgestudeerd. In 2011 heeft hij een aanvullende opleiding afgerond voor tandarts-implantoloog. Inmiddels heeft hij ruim 2000 implantaten geplaatst.

Kwaliteit Implantologie Drenthe v2

Gediplomeerd tandarts-implantoloog

Sinds 2011 is Ingmar Jager door het afronden van een aanvullende opleiding tandarts-implantoloog. Deze opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. Aan het behalen en behouden van deze titel zijn strenge eisen verbonden.

NVOI

Om de titel tandarts-implantoloog te behouden volgt iedere 5 jaar een ‘herregistratie’ met visitatie door een speciale commissie van de NVOI. Op deze manier wordt beoordeeld of je nog aan de vereisten voldoet. Klik hier voor meer informatie over de NVOI.

Een overzicht van de bij- en nascholing vindt u door de PDF te bekijken.

Ervaring

Sinds 2007 zijn er door deze implantoloog ruim 2000 implantaten geplaatst. Dit zijn implantaten voor zowel een kunstgebit als voor kroon- en brugwerk. In alle gebieden van de mond is veel ervaring opgedaan. Daarom kan de implantoloog u goed adviseren over de mogelijkheden en beperkingen van de implantologie.

Kaakchirurgie Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Ingmar Jarger heeft gedurende 10 jaar, naast zijn werk als tandarts, gewerkt op de afdeling kaakchirurgie in het WZA. Ook hier heeft hij veel ervaring heb opgedaan op het gebied van implantologie en het maken van kronen en bruggen of gebitsprotheses op tandimplantaten.

De Implantoloog in Drenthe