De aangesloten praktijken van Implantologie Drenthe

Implantologie Drenthe voert zijn behandelingen uit op verschillende locaties. We lichten graag toe waar ons kwaliteitsbeleid op gericht is, hoe de verschillende tandartspraktijken in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland werken én hoe u zich bij ons kunt inschrijven. Ook is het mogelijk een eigen tandarts elders te hebben en uitsluitend voor de implantaatbehandeling bij ons te komen.

Behandelpraktijken in Drenthe, Groningen & Friesland

De praktijken zijn allemaal modern en veelzijdig ingericht met oog voor licht, sfeer en warmte. Om u een impressie te geven hoe wij werken laten we op de locatiepagina’s diverse foto’s zien van de consult- en behandelkamers, van het behandelteam en diverse voorbeelden.

Rolde

Dental Clinics Rolde - de moderne praktijk

Dental Clinics Rolde is een moderne praktijk waarin met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Er wordt dagelijks een prettige omgeving gecreërd voor alle cliënten, zowel jong als oud.

Gieten

Dental Clinics Gieten – professionele en moderne praktijk

Dental Clinics Gieten is een professionele en moderne praktijk waarvan het ervaren team dagelijks klaarstaat voor u en uw gezin. U kunt rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit, alles onder één dak.

Klazienaveen

Dental Clinics Klazienaveen – een gezellige en professionele praktijk

Dental Clinics Klazienaveen is een gezellige en professionele praktijk in het centrum van Klazienaveen, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met een nevenlocatie om uw mond schoon en gezond te houden.

Leeuwarden

Dental Clinics Leeuwarden

Dental Clinics Leeuwarden is een moderne praktijk in het stadscentrum van Leeuwarden waarin met de nieuwste technieken wordt gewerkt.

Joure

Dental Clinics Joure

Dental Clinics Joure is een moderne praktijk, ligt aan de zuidelijke grens van Joure en is hierdoor ook zeer goed bereikbaar voor inwoners van Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Haskerhorne en Boornzwaag.