Beoordelingen implantoloog Ingmar Jager

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe? Of misschien wilt u zelf een beoordeling plaatsen over de tandarts-implantoloog?
 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlJager, I.C. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Bekijk hier een greep uit de beoordelingen van de implantoloog

 

6 juli 2023

"Ik had net zoals zovelen enorme angst voor de behandeling en heb het zolang mogelijk uitgesteld, maar moest er toch aan geloven. Alle angst was nergens voor nodig, de hele behandeling duurde zo’n 30 minuten compleet pijnloos en zelfs toen de verdoving uitgewerkt was geen centje pijn." 

 

7 april 2023

"Fijne deskundige implantoloog waarmee ik zeer goede ervaring mee heb met het plaatsen van een implantaat. De behandeling, is zeer goed verlopen en ik ben zeer tevreden met het resultaat en de behandeling. Kortom een aanrader bij deze gebitsproblemen!"

 

9 maart 2023

"Ik ben heel goed geholpen. De implantaten zijn zeer kundig aangebracht. De volgende dag na het aanbrengen van het implantaat in de onderkaak werd ik gebeld om te vragen hoe het met me ging. Er zijn geen enkele complicaties opgetreden. Ziet er erg fraai uit."

 

27 december 2022

"Er moesten twee kiezen geïmplanteerd worden. Ik zag erg tegen deze behandeling op. Maar uiteindelijk viel het allemaal erg mee. Ingmar Jager en zijn team waren zeer vriendelijk en zijn uitleg was duidelijk en over het resultaat ben ik zeer tevreden."

 

28 september 2022

"De behandeling is gegaan zoals afgesproken en verwacht. De gemaakte offerte, opgebouwd uit de verschillende te maken stappen, was inzichtelijk. Ik ben zeer tevreden over de twee ingebrachte implantaten. De heer Jager en de betrokken medewerkers hebben mij steeds het gevoel gegeven dat ik in vertrouwde en vakbekwame handen was."

 

9 september 2022

"Ingmar Jager is aardig, rustig en legt alles goed uit, hij heeft een goed team om zich heen. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en het resultaat. Tijdens alle behandelingen was ik geheel ontspannen en dat voelde heel erg fijn."

10 juni 2022

"Ik heb Ingmar ervaren als een kalme maar zeer doeltreffend optredende arts. Stelt mensen op hun gemak, is bereid om veel uitleg te geven en , zeker niet onbelangrijk, heeft humor! Personeel in Rolde stelt zich pro-actief op vwb afspraken en er heerst een ongedwongen sfeer. Ik zag op tegen het boren van het implantaat maar bleek een eitje in deze omgeving!"

12 februari 2022

"Fijne communicatie, vriendelijk en bekwaam. Duidelijke uitleg en geeft gehoor aan wensen. Ik wilde graag een implantaat in een afwijkende vorm/plaats van de originele kiezen, zodat deze mooier zou aansluiten bij de rest van het gebit. Goede voorlichting gehad, pijnloze behandeling en vrijwel geen napjjn. Kleur van implantaat is perfect gekozen. Ik ben meer dan tevreden!”

29 januari 2022

"Ik zag er eerst wat tegen op, boren in je kaak maar het ging super goed. Keurig een cold-pack mee en spoelmiddel. De kalme sfeer van het team maakt de mens gelijk rustig. De implantaten voelen geheel eigen."

29 december 2021

"Ik ben zeer tevreden. De afspraken werden goed nagekomen, personeel en de tandarts zelf zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg over wat men gaat doen. Behandeling en nazorg waren prima. Verder zeer tevreden over de bemiddeling met mijn zorgverzekeraar. Kortom: prima!"

12 december 2021

"Onlangs zijn bij mij 2 implantaten geplaatst. Vooraf kreeg ik duidelijke informatie per brief en in een gesprek. Ook tijdens de behandeling wist ik steeds wat er zou gaan gebeuren en wanneer. De behandeling heeft geleid tot een prima resultaat. De bejegening van zowel de specialist als de assistenten heb ik als prettig en zeer zorgvuldig ervaren."

9 oktober 2021

"Goede voorlichting, ook tijdens de behandeling voor implantaten werd ik tussentijds goed op de hoogte gehouden over het vorderen van de behandeling, hetgeen ik als geruststellend heb ervaren. Vriendelijk en professioneel."

6 mei 2021

"Sinds kort implantaat gekregen. Ik ben zeer tevreden over het traject met een heel goed resultaat. I.C. Jager is erg vakkundig, vriendelijk en heeft een hele goede nazorg. Wat ook fijn is dat ze eigenlijk altijd op tijd zijn. Een echte aanrader!"

21 april 2021

"Een prettige, rustige, persoonlijke en deskundige behandeling. Ook de financiële afwikkeling wordt goed en zonder gedoe geregeld. Ik ben erg blij met mijn implantaat en kan I.C. Jager van harte aanbevelen."

14 januari 2021

"Tandarts Ingmar Jager heeft implantaten bij mij aangebracht wat uitstekend verlopen is. Ook de nazorg was heel goed. Ik heb Ingmar Jager leren kennen als een zeer ervaren en kundig tandarts/implantoloog die bovendien zeer prettig is in de omgang."