De aangesloten praktijken van Implantologie Drenthe

Implantologie Drenthe voert zijn behandelingen uit op verschillende locaties. We lichten graag toe waar ons kwaliteitsbeleid op gericht is, hoe de verschillende tandartspraktijken in het Noorden van het land werken én hoe u zich bij ons kunt inschrijven. Ook is het mogelijk een eigen tandarts elders te hebben en uitsluitend voor de implantaatbehandeling bij ons te komen.

Behandelpraktijken in Noord Nederland

De praktijken zijn allemaal modern en veelzijdig ingericht met oog voor licht, sfeer en warmte. Om u een impressie te geven hoe wij werken laten we op de locatiepagina’s diverse foto’s zien van de consult- en behandelkamers, van het behandelteam en diverse voorbeelden.

Rolde

Dental Clinics Rolde - de moderne praktijk

Dental Clinics Rolde is een moderne praktijk waarin met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Er wordt dagelijks een prettige omgeving gecreërd voor alle cliënten, zowel jong als oud.

Surhuisterveen

Tandartspraktijk Surhuisterveen

Bij Tandartspraktijk Surhuisterveen stemmen we de tandheelkundige zorg af op onze patiënten en hebben we preventie hoog in het vaandel.

Odoorn

Tandartspraktijk Odoorn

Bij Tandartspraktijk Odoorn is een moderne praktijk voor complete mondzorg in Drenthe. Tandartspraktijk Odoorn: uw vertrouwde tandarts in de regio voor alle tandheelkundige zorg.