Tandartspraktijk Surhuisterveen

Implantologie Surhuisterveen is onderdeel van Implantologie Drenthe. De implantoloog Ingmar Jager werkt regelmatig in Tandartspraktijk Surhuisterveen. Bij Tandartspraktijk Surhuisterveen stemmen we de tandheelkundige zorg af op onze patiënten en hebben we preventie hoog in het vaandel.

Heb je een gaaf gebit zonder noemenswaardige problemen? Dan helpen wij je ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Meer zorg nodig? Wij passen ons altijd aan op de behoefte van onze patiënten. Angstige kinderen en volwassenen mogen rekenen op een rustige en begripvolle benadering. Het blijkt dat deze aanpak ook goed past bij mensen met een beperking. 

Website Tandarts Surhuisterveen

Adresgegevens

Grensweg 5
9231 HT Surhuisterveen

0512 - 360 619
info@tandartssurhuisterveen.nl

De openingstijden van Tandartspraktijk Surhuisterveen vindt u terug op de algemene website van de praktijk.

Wat kunnen we allemaal verzorgen bij Implantologie Surhuisterveen?

 

Een klikgebit is een duurzamere oplossing dan een kunstgebit

Een klikgebit biedt u diverse voordelen ten opzichte van een losse gebitsprothese omdat deze wordt vastgezet op implantaten. Laat u adviseren door de tandarts-implantoloog over het soort klikgebit dat voor uw situatie het meest geschikt is.

Een frameprothese als oplossing voor uw gebitssituatie

Als u eigen tanden en/of kiezen kwijt bent, dan kunt u kiezen voor een frameprothese als oplossing voor uw gebitssituatie. Deze gedeeltelijke prothese is gemaakt van vormvast materiaal waardoor hij sterk en stabiel is. Een combinatie met kronen of implantaten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Een brug op implantaten laten plaatsen

Een brug op implantaten laten plaatsen biedt uitkomst wanneer er bij u meerdere tanden en/of kiezen ontbreken. Wanneer 3 of meer tanden of kiezen op een rij missen dan kan deze plek echter het beste hersteld worden met een brug op implantaten.

Een kroon op uw implantaat laten plaatsen

Nadat uw implantaat geplaatst is kunt u een kroon op uw implantaat laten plaatsen. Wanneer tanden of kiezen niet verloren zijn gegaan kan er een kroon op een natuurlijke tand of kies worden geplaatst. Wanneer er wel sprake is van een verloren tand of kies kan er een kroon op een implantaat worden bevestigd.

Waar kunt u ons vinden?