De implantoloog Ingmar Jager - een ervaren specialist

De implantoloog Ingmar Jager is een ervaren specialist in het plaatsen van implantaten, het vervaardigen van (frame)protheses en het maken van (esthetisch) kroon- en brugwerk. 

De ervaren implantoloog Ingmar Jager heeft diverse opleidingen afgerond. Zo is hij begonnen met Tandheelkunde in september 1998 in Groningen aan de RuG en is hierbij Cum Laude afgestudeerd in de zomer van 2003.

Opleiding & ervaring

Een gediplomeerde en ervaren implantoloog

De ervaren implantoloog Ingmar Jager heeft diverse opleidingen afgerond. Zo is hij begonnen met Tandheelkunde in Groningen aan de RuG en is hierbij Cum Laude afgestudeerd.

Beoordelingen

Beoordelingen implantoloog Ingmar Jager

Bent u benieuwd hoe de beoordelingen van andere mensen zijn over de kwaliteit van het plaatsen van een implantaat door Implantologie Drenthe?

De Implantoloog in Drenthe

Opstart van de praktijken

In november 2006 ben ik met een kleine tandartspraktijk in Rolde begonnen en dit is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een grote praktijk met tevens nog een vestiging in Gieten en een eigen tandtechnisch laboratorium. Doordat de praktijken en het tandtechnisch laboratorium hard groeiden, was ik te veel bezig met het ondernemerschap in verhouding tot de behandelingen. Met 80 mensen in dienst en in totaal 12 behandelkamers werd het te druk om dit te combineren met een jong gezin.

Sinds juni 2019 heb ik de praktijken verkocht aan Dental Clinics en gaf het mij veel meer ruimte om me verder te richten op de implantologie.

Quote

 
“Inmiddels heb ik al heel veel mensen gelukkig kunnen maken met een vast kunstgebit. Vaak zie je de patiënten veel zelfverzekerder de praktijk verlaten, dat maakt mijn werk erg bijzonder!"

- Ingmar Jager -

De overgang naar Dental Clinics

Een groot deel van de week ben ik te vinden in de praktijk van Dental Clinics in Rolde. Hier voor ik het grootste deel van mijn implantologische behandelingen uit. Daarnaast ondersteun ik nog een aantal dagen per jaar andere Dental Clinics vestigingen in Friesland waar ik (jonge) collega implantologen help met het uitvoeren van hun behandelingen.

Sinds 2022 ben ik onderdeel van de ‘kwaliteitscommissie implantologie’ van Dental Clinics. Hierin denk ik mee hoe de kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg in ruim honderd landelijke vestigingen wordt gewaarborgd.

Veel tandheelkundige specialisaties zijn aanwezig binnen de praktijk in Rolde, waardoor wij patiënten optimaal van dienst kunnen zijn. Bekijk de website van: Dental Clinics Rolde

Dental Clinics Rolde