Behandelingen bij Implantologie Drenthe

Onderstaand vindt u een overzicht van behandelingen bij Implantologie Drenthe. Tevens wordt van A tot Z uitleg gegeven over hoe een behandeling is opgebouwd. We nemen de onderwerpen die gedurende de behandeling aan bod komen en de diverse mogelijkheden/behandelingen graag met u door. Op de betreffende pagina’s leest u hier namelijk meer over. Ook geven we alvast een indicatie van de tijdsduur.

Behandeling chirurgie implantologie

De behandelingen

Wanneer u een behandeling nodig heeft voor de reparatie van uw gebit, door bijvoorbeeld kiezen/tanden die zijn getrokken of een loszittend kunstgebit, is het fijn om te weten wat u precies staat te wachten. Wat gaat de tandarts of tandtechnicus doen, hoe vaak kom ik terug en hoeveel tijd kost het om te komen tot het punt waarop ik weer zorgeloos kan zijn over mijn gebit?

De tijdsduur van het behandelplan

De exacte duur van de behandelingen en bijbehorende hersteltijden zijn natuurlijk afhankelijk van uw eigen situatie. Van het eerste consult tot en met de plaatsing van de kroon/brug of prothese bent u minimaal 2 maanden en maximaal 12 maanden onder behandeling, waarbij eventueel tussenstappen worden uitgevoerd.

Het consult

Het eerste consult bij Implantologie Drenthe

We nemen eerst de verwijsbrief of uw zorgvraag/wens door.

Planning

De planning voor uw behandelingen

Samen met u plannen we uw behandeling(en) in.

Chirurgie

Chirurgie bij Implantologie Drenthe

Dit is wat u kunt verwachten van een behandeling bij Implantologie Drenthe.

Nabezwaren

Herstellen na de behandeling

Wat kunt u verwachten in de dag(en) na de behandeling?

Vervolg

De vervolgcontroles na uw behandeling

De vervolgcontroles na uw behandeling.